Familieberichten

Belangrijke gebeurtenissen in het leven
deel je graag met mensen om je heen.

Familieberichten, persoonlijk iedereen op de hoogte brengen

Familieberichten zijn geboorteberichten, huwelijks- en jubileum berichten, overlijdensadvertenties, dankbetuigingen en in memoriams in de HALLO nieuwsbladen. De berichten zijn eenvoudig en met een kleine toeslag door te plaatsen naar de HALLO websites.

Je hebt de mogelijkheid om zelf een familiebericht online te ontwerpen of gebruik te maken van onze voorbeelden. Uiteraard kun je ook een advertentie door één van onze vormgevers laten ontwerpen of compleet een eigen advertentie in pdf formaat bij ons aanleveren.

Geboorte

Hiep hier hoera! Iedereen mag weten dat jullie gelukkig zijn met jullie pasgeboren kindje(s). Ontwerp zelf een advertentie of ga voor één van onze ontwerpen.

Huwelijk en jubileum

Ga je trouwen? Of vier je binnenkort een jubileum? Maak een keuze uit diverse formaten en ontwerp je advertentie of kies één van onze ontwerpen.

Overlijden

Het is vaak lastig om iedereen persoonlijk op de hoogte te stellen, zeker wanneer een dierbare is overleden. Bekijk enkele voorbeelden van verschillende formaten.

Familieberichten in HALLO

Bekijk onze interessante mogelijkheden om je belangrijke gebeurtenis te delen met mensen om je heen.  Een overzicht van alle HALLO formaten en tarieven!